Menu Sluiten

Wat is de bedoeling?

Door € 5,00 te doneren krijgt u een digitaal raampje voor uw foto ter beschikking. Kiest u een foto van u zelf? Of van uw huisdier? Of koopt u een raampje voor ieder kleinkind of het complete voetbalteam? Uw foto(‘s) komen hier op de website in het ramenoverzicht.

U steunt zo het onderhoud en de verduurzaming van de Grote of Martinikerk in Doesburg en daar zijn wij u heel dankbaar voor. Zonder uw steun kunnen onderhoud en verduurzaming de komende jaren niet gerealiseerd worden en dat zou dramatisch zijn voor het
voortbestaan van het gebouw.

Wat moet u doen?

Klik op Bestellen en maak uw keuze uit de 3 mogelijkheden:
U kunt één raam adopteren, maar ook meerdere. Vanaf 25 ramen, in één blok of verspreid over meerdere blokken, geven we een korting van 20%.
Vervolg het bestelproces.

Na betaling ontvangt u een mailtje met daarin een mailadres om uw foto(‘s) naar toe te sturen. (Bij een bestelling van een cluster kunt u ook gebruik maken van wetransfer.com en de link naar het aangreikte mailadres sturen).
Deze foto(‘s) worden bewerkt tot een rechthoek, net iets hoger dan dat hij breed is, zodat hij precies in een raampje gaat passen.
Bij een horizontale foto kiezen we de mooiste uitsnede!

Als uw foto(‘s) in het raam verwerkt zijn, plaatsen wij die op de website en ontstaat er een kleurrijk schouwspel van foto’s van individuen en gezinnen. Een logo van uw bedrijf is natuurlijk ook welkom.

Direct na plaatsing van de foto(‘s) krijgt u een mailtje waar in de digitale kerkramen uw foto(‘s) te vinden zijn!
NB: Door persoonlijke omstandigheden van de website beheerder worden de foto’s 1 x per week geupload; graag uw begrip!